2 Nisan 2015 Perşembe

2015 İlkbahar-Yaz Trendleri

   Nisan ayı gelmişse ilkbahar gelmiş demektir.Benim en sevdiğim zamanlardır havanın hem güzel hem yağmurlu olduğu zamanlar.Bu sene ilkbahar-yaz ayları yine kıpır kıpır,neşeli,canlı geçicek.Bakalım bu senenin trendleri neler?

SÜET:

Yeni sezonda süetler yumuşak dokularıyla ve birleştirildiği renklerle gönlümüzü çeliyor.Genelde bordo,kahverengi ve morlarla bütünleştirilen süetler bu sezonun gözdelerinden.



DENİM:

Aslında denimler her sezon hayatımızda onlardan asla vazgeçemiyoruz.Fakat bu sezon farklı detaylarla;arma ve taş işlemeleriyle öne çıkacaklar.


ÇİZGİLER:

Bu sezon çizgiler yatay,dikey,çapraz her yönde.Çizgili parçaları genelde ya tek parçada yada bir parçada kullanırız fakat bu sezon her parçada çizgilileri kullanabiliyoruz mesela dikey çizgili bir gömleği yatay çizgili bir eteğin üstüne giyebiliriz.





BOHEM:

Bohem denince akla ilkbahar-yaz mevsimleri gelir.Bu sezon daha çok konserlerde,sahillerde göreceğimiz trend elbiselerde karşımıza çıkıyor.


BOL PAÇALAR:

Geçtiğimiz sezonlardan gelen bol pantolon trendi bu sezon yine favorilerden.Bu yaz pantolonların boyları biraz daha kısalıyor ve bollaşıyor.


TRENÇKOT:

Tam bu havaların giysisi olan trençkotlar dolaplardan çoktan çıkmıştır.Hem klasik hem spor kombinlerde kullanabildiğimiz trençkotlar sizleri zevkli gösterecektir.Bu sezon trençkotlarımız dolaplarımızda daha ince ve uzun.



Eğer beni instagramdan da takip etmek isterseniz:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder